Естествено уголемяване на пениса – метод на Джелк

Как се прави процедура за уголемяване на пенис – все повече и повече съвременни мъже се опитват да разберат отговора на този въпрос. Според публично достъпни данни около 75% от мъжете не са доволни от дължината или големината на члена си. Ето защо въпросът как да се направи процедура за уголемяване на пениса става все по-популярен.

В 21-ви век съществуват няколко начина, които могат да разрешат този неудобен проблем. Те включват: хапчета за уголемяване на пениса, лепенки, билки, устройства, помпи, специални упражнения или в крайна сметка операция.

На какви методи за уголемяване на пениса си струва да се подложите? Подготвихме кратък преглед на най-добрите методи за уголемяване на члена, като се започне от най-ефективните и най-високо оценените. Взехме под внимание всички важни фактори. Разберете как да уголемите пениса си!

  1. Хапчетата Member XXL

Рейтинг 5/5

 Member XXL е надеждна и доказана хранителна добавка, която позволява неинвазивно уголемяване на пениса у дома. Гарантира невероятни резултати! Member XXL е продукт с уникален състав. Съдържа активни съставки, които са доказано ефективни, комбинирани в подходяща доза. Благодарение на тях, използването на Member XXL води до постепенно уголемяване на члена, докато се постигнат ефективни резултати.

  1. Помпа за пенис

Рейтинг 3/5

Помпите за уголемяване на пениса се използват от 1911 г. Модерните помпи обикновено се изработват от акрилен цилиндър и подходяща помпа. Около пениса се създава т.нар. ниско налягане, което кара кръвта да нахлува в него, което повлиява върху ерекцията. Доста възрастни мъже използват помпи за пенис като алтернатива на фармакологичните продукти за еректилна дисфункция.

Помпите трябва да се използват правилно, за да не Ви навредят. Важен е фактът, че не можете да ги използвате твърде дълго или рискувате да се нараните. Обикновено предполагаемото време на употреба е около 20 минути. Освен това не можете да изпомпвате твърде силно или това ще доведе до разкъсване на кръвоносните съдове в пениса.

  1. Хирургично уголемяване на пениса

Рейтинг 2/5

Операцията е толкова сложна, че се извършва само в специализирани клиники. Операцията за уголемяване на пениса не гарантира нито 100% ефективност, нито безопасност, дори когато се извършва от най-добрия специалист. Това я прави метод с висок риск и не много добър резултат. Друг огромен недостатък е високата цена, която може да достигне няколко хиляди евро, както и фактът, че операцията често трябва да се повтаря, за да се постигнат желани, постоянни резултати.

  1. Уголемяване на пениса с хиалуронова киселина.

Рейтинг 2/5

Друга алтернатива, подобна на операцията, е използването на хиалуронова киселина за уголемяване на пениса. Процедурата се извършва в професионална клиника, отнема около 60 минути и се прави под местна упойка. След процедурата са необходими масажи, предотвратяващи разпространението на киселината, което често е много болезнено за пациента. Този метод за уголемяване на пениса обикновено води до удължаване около 1-3 см.

  1. Упражнения за уголемяване на пениса.

уголемяване на члена

Все по-често срещате статии за упражнения, насочени към уголемяване на пениса, които биха удължили пениса например. За съжаление, според мненията на потребители, не трябва да очаквате някакъв съществен резултат от това – може би до 0,5 см удължаване, което със сигурност не е задоволителен резултат за повечето мъже.

Много мъже, обмислящи процедури за уголемяване на пениса, се колебаят дали техният уголемен член ще бъде толкова функционален, колкото преди процедурата, и най-важното – дали няма да се окаже, че процедурата е довела или ще доведе до еректилна дисфункция или дискомфорт по време на секс. Ето защо, ако се грижите за сексуалното си представяне, трябва да изберете подходящ метод за уголемяване.

Както споменахме в началото, операцията може да предизвика определени странични ефекти, като проблеми с либидото, проблеми с насочването на пениса или дискомфорт. Ако търсите метод, който няма да промени сексуалното Ви представяне и няма да има нежелани странични ефекти, препоръчваме хапчета за уголемяване на пениса. Методът е напълно безопасен и не влияе на Вашето представяне, удоволствие или други неща, свързани с половия акт.

Както можете да се убедите, има много начини за уголемяване на члена. Отчитайки както безопасността, така и резултатите, препоръчваме най-малко инвазивните и най-естествените.